Korv till salu...

INFÖR RESAN / Permalink / 1

Hej dar hemma hoppas allt ar bra med er alla sjalv ar det toppen trots att jag petra jobbade 19 timmar igar sa va det vart det. Vi salde korv pa natten som gav oss 145$ vilket motsvarar ca 750 kr inte alls illa och sen fick vi en underbar overraskning av var chef vi fick ett eget dubbelrum for natten:) Underbart att fa ett eget rum efter att ha sovit eller snarare forsokt sova ihopa med 8 andra i 5 veckor folk som kommer hem fulla o skriker o tander i rummet pa natten. Inte manga natter vi fatt sova hela natten sedan vi flytta in i det rummet men inatt sa lungt o skont.... langtar tills vi forflyttar oss till nagot eget igen.
Idag har vi en ledig dag bada tva ar helt fria sa skont men tyvarr ar vadret i backen inget vidare idag sa va bara njot av morgonen i vart eget rum o sen e det slappe dag, tror jag ska baka en kladdkaka idag har inte atit det sen vi akte hemme ifran o jag som alskar kladdkaka mmmm!!!!
Om vadret e daligt i morgon ocksa sa funderar vi pa att hyra en bil o aka till Quinstown i morgon det ar en storra stad en timme har ifran, kanske kan hitta nagot o shoppa eller bara ata nagot gott vad vet jag vi tar dagen som den kommer.
Borjar att narma sig for Australien nu ju lite mer an en manad kvar bara. Inte klokt vad tiden gar den bara springer ivag vi har snart varit ute i 7 manader inte klokt.
Ska forsoka fa jobb pa det Base det hotell vi jobbar pa nu fast i Sydney nar vi kommer fram sa vi vet vart vi kan ta vagen den forsta tiden tills vi vet vart vi ska aka mm maste hora oss fram vart jobben finns mm
Hmmm vad mer kan vi beratta???? Ja det var nog allt for idag hor av oss mer en anna dag

PS: GRATTIS Soffe pa fodelsedagen ja jag vet det va igar men jag skrev inte i bloggen igar sa det far bli ett Grattis idag istaller:) LOVE YOU lilla syster

ha det bra dar hemma puss & Kram fran oss

Till top