Jul i Sydney!!!

INFÖR RESAN / Permalink / 2
Hej alla dar hemma, har sitter vi i Sydney o arbetar som vanligt. Men juletid borjar narma sig o man far lite hemlangtan efter sina nara o kara. Det e riktigt svart att hitta julstammning har nere nu nar det ar runt 30 grader varje dag. Men vi gor vart basta o forsoker att julpynta hostlet har. Men det e inte sa latt nar agarna har ar riktigt snala o kommer med 7 st sma julstjarnor som ska hanga i en julgran som vi inte far. Vi var tre personer som gick ner for att hamta allt julpynt, vilket var typ 2 stjarnor var. Ett riktigt skamt!!! Kommer en bild har som visar hur mycket vi har fatt!!!




Jaaa till och med stadsbussarna o brandbilarna har har mer julpynt an vad vi far. Men vi ska forsoka ta saken i egna hander o julpynta hostlet sa vi far lite kansla av jul.



Ocksa i centrum gor dom allt for att fa en bra julstammning!!!






Igar sa akte vi ivag pa ett surfcamp med hostlet, tankte att vi behovde lite ledig tid fran vara arbeten. Vi var en grupp pa 20 pers som stack ivag med MOJOSURF som dom kallar sig. Dom hamtade upp oss i en buss o korde ivag oss en bra bit utanfor Sydney till en jattevacker strand dar det bara var vi och en annan grupp som skulle lara sig att surfa. Vattnet ar fortfarande ratt sa kallt har i Aussie sa jag o petra hoppa i ett par vatdrakter, riktigt skont vattnet kanns inte alls kallt med dom pa. Iallafall i borjan sa fick alla vars en surfbrada och man fick lara sig grunderna uppe pa stranden, sen var det bara till att hoppa ut i vattnet o forsoka. Faktiskt riktigt bra att fa lite tips om hur man ska gora, for nar vi surfa i Bali sa var det inte sa latt. Helt for sma brador och for stora vagor. Har var allt lagom och det gick riktigt bra for bade Petra o mig. Speciellt roligt for Petra som hade det riktigt svart pa Bali och nu gick det riktigt bra for henne. Hon var absolut den basta efter lunch dar, hon surfa typ hela tiden hela vagen in till stranden o lyckades sta upp nastan hela tiden. Gick val bra for mig ocksa antar jag, verka som det eftersom att instruktorerna fotade hela tiden nar man lyckades sta upp pa sin brada och jag var med pa overlagset flest foton WIIHOOOO haha. Trakigt nog sa kopte vi inte skivan med fotona for vi tyckte det var for dyrt men vi fota lite med varan egen kamera.





Sa idag har vi varit riktigt slappa efter varan surftur och har bara varit ute o vandrat lite i soliga sydney.

Till top